Η Εταιρεία

professional-sailor-yachtsman-tights-tensions-cable-wire-rope-mechanical-winch-sailboat-yacht_346278-331

Η Εταιρεία μας

Η εταιρία Μπαρμπούρης με την έδρα της στην καρδιά του Ευβοϊκού, το λιμάνι της Χαλκίδας, εισήλθε στο χώρο των ναυτιλιακών ειδών το 2008.Με ιδιαίτερη αγάπη για τη θάλασσα και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πελατών από όλο τον κόσμο, έχει διαμορφωθεί πλέον σε μία από τις πιο δραστήριες επιχειρήσεις ναυτιλιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα.
Με πολυετή εμπειρία στη ναυτιλία και εξειδίκευση στην εγκατάσταση και επισκευή ηλεκτρονικών συστημάτων σκαφών, έχει επιλέξει να εμπορεύεται για εσάς τα πιο αξιόπιστα brands όπως Garmin, ICOM και Raymarine.
Παράλληλα, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Furuno στην κεντρική Ελλάδα ενώ το δίκτυο συνεργατών της περιλαμβάνει εδραιωμένες εταιρίες όπως: Eval, Lalizas, Ευσταθίου.Στο φυσικό όπως και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων για τον εξοπλισμό του σκάφους σας και ό,τι χρειάζεστε για κάθε σας εξόρμηση στη θάλασσα.
Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας φροντίζει να τα εμπλουτίζει διαρκώς επιλέγοντας νέα τόσο από την εγχώρια, όσο και την παγκόσμια αγορά, διατηρώντας πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Τα περισσότερα από αυτά είναι ετοιμοπαράδοτα ενώ μέλημα της ομάδας παραμένει σε κάθε περίπτωση η άμεση εξυπηρέτησή σας.

Η εμπειρία σας όμως δεν τελειώνει εδώ!

Η τεχνικά καταρτισμένη ομάδα της εταιρίας παραμένει δίπλα σας μετά από κάθε αγορά, πρόθυμη να επιμεληθεί κάθε προβληματισμό σας, τηλεφωνικά ή με επίσκεψη στο σκάφος σας.
Γνωρίστε την ομάδα από κοντά στο φυσικό κατάστημα:
Λιάσκα 13 και Τζαβάρα στη Χαλκίδα ή επικοινωνήστε μαζί της στο 2221075444. Ένα από τα άρτια εκπαιδευμένα μέλη της θα είναι διαθέσιμο να σας βοηθήσει.