Τρόποι Αποστολής

Ευχαριστούμε που επιλέγετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τις αγορές σας!

Στο Barbouris Marine θεωρούμε πως η εμπειρία της παραγγελίας σας ολοκληρώνεται με την παράδοση της. Έτσι, είναι υποχρέωση μας να σας παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες επιλογές για παραδόσεις σε μικρούς χρόνους και χαμηλά κόστη.  Δείτε παρακάτω τις δυνατότητες που σας δίνουμε:

Αποστολή με Ταχυμεταφορέα

Σε συνεργασία με το αξιόπιστο δίκτυο της ACS φροντίζουμε για την παράδοση της παραγγελίας σε όποιον προορισμό εντός Ελλάδος μας υποδείξετε.

Για παραγγελίες άνω των 100€ σας απαλλάσσουμε από τα έξοδα μεταφοράς, πραγματοποιώντας την παράδοση με δική μας επιβάρυνση.

Για παραγγελίες συνολικού κόστους χαμηλότερου των 100€ επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής, τα οποία ξεκινούν από 3.90€ για παραγγελίες βάρους έως και τρία κιλά. Για τις αναλυτικές χρεώσεις των μεταφορικών μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα:

Αξία Παραγγελίας Κόστος μεταφορικών για τα 3 πρώτα κιλά Κόστος μεταφορικών για κάθε επιπλέον κιλό έως και τα 9 κιλά Κόστος μεταφορικών για τα 10 κιλά Κόστος μεταφορικών για κάθε επιπλέον κιλό άνω των 10
Έως 99,99€ 3,90€ 1,30€ ανά κιλό 10,30€ 1,1€ ανά κιλό
Άνω των 100€ ΔΩΡΕΑΝ

Το ακριβές κόστος μεταφορικών προκύπτει από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και υπολογίζεται αυτόματα στο καλάθι της αγορά σας, μόλις επιλέξετε τρόπο αποστολής και πριν καταχωρήσετε την παραγγελίας σας. Για περιοχές που η συνεργαζόμενη με εμάς courier χαρακτηρίζει ως δυσπρόσιτες, το κόστος για παραγγελίας βάρους έως και 3 κιλά ανέρχεται στα 5,20€ και κάθε επιπλέον κιλό κοστίζει 2€.

Αν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή στο τελικός κόστος της παραγγελίας σας θα δείτε να συνυπολογίζεται και η επιβάρυνση αυτής την υπηρεσίας, 2,50€.

Με αυτή τη μέθοδο αποστολής, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναζητήσετε την παραγγελία σας στη σελίδα της ACS, εδώ.

Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών

Σε αυτή την περίπτωση, κατόπιν πραγματοποίησης της παραγγελίας σας θα έρθουμε σε επικοινωνία ώστε να σας ενημερώσουμε για τα έξοδα αποστολής που θα σας επιβαρύνουν, λαμβάνοντας υπόψη το συνολικό βάρος και όγκο.

Ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε πως με αυτόν τον τρόπο μεταφοράς, η παράδοση δεν πραγματοποιείται στην πόρτα σας αλλά θα πρέπει να παραλάβετε την παραγγελία από το πρακτορείο μεταφορών όπου και θα πραγματοποιήσετε την εξόφληση των μεταφορικών.

Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα

Με την συγκέντρωση των προϊόντων της επιλογής σας στο φυσικό μας κατάστημα, θα σας ενημερώσουμε για την παραλαβή τους. Το κατάστημα βρίσκεται στη διεύθυνση Λιάσκα 13 & Τζαβάρα στη Χαλκίδα και λειτουργεί:

  • Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο 08:00-14:30
  • Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή  08:00-14:30 & 17:30-20:30

Αποστολή στη Κύπρο

Αξία Παραγγελίας Κόστος μεταφορικών για τα 2 πρώτα κιλά Κόστος μεταφορικών για κάθε επιπλέον κιλό
Έως 99,99€ 17.5€ 5€ ανά κιλό
Άνω των 100€ ΔΩΡΕΑΝ

Αν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή στο τελικός κόστος της παραγγελίας σας θα δείτε να συνυπολογίζεται και η επιβάρυνση αυτής την υπηρεσίας, 5€.

Χρόνοι Παράδοσης

  • Εφόσον τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι άμεσα διαθέσιμα, η παράδοσή τους από εμάς στον ταχυμεταφορέα θα γίνει την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας.
  • Εάν η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα με σημείωση «Διαθέσιμα σε Χ εργάσιμες ημέρες» τότε παραδίδονται στον ταχυμεταφορέα, σε Χ εργάσιμες από την παραγγελία σας.
  • Σε συνέχεια, ο ταχυμεταφορέας παραδίδει τα προϊόντα σε εσάς την επόμενη εργάσιμη από τη στιγμή της παραλαβής τους.
  • Στην επιλογή μεταφοράς με πρακτορείο, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος από αυτόν του ταχυμεταφορέα.
  • Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους τρόπους & χρόνους αποστολής/παράδοσης, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο sales@barbouris.gr.